Broschyrer och kataloger

Vill du trycka broschyrer?

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Broschyrer & kataloger

Broschyrer är användbara i alla möjliga sammanhang. Det kan vara en företagspresentation, en årsredovisning, en produktkatalog eller informationsbroschyr om ett event. Eller något annat. Har du tänkt på att en tryckt broschyr eller katalog ger din produkt eller dina tjänster ytterligare en dimension? När läsaren bläddrar i den berättar utformningen och pappret en hel del utan att du behöver säga något.

Väljer ett papper som förstärker broschyrens karaktär

Valet av papper är viktigt. Det påverkar både känslan och priset. Det kan vara bestruket eller obestruket, matt eller glansigt eller kanske ha lite ytstruktur. Du kan välja att ha olika papper på omslaget och i inlagan. Vi hjälper dig gärna att hitta ett papper som ger din broschyr rätt karaktär.

A4 är väl ett bra format?

Ja det är det. Men du är inte begränsad till det! Att välja ett lite udda format kan göra att din broschyr sticker ut. Varför inte vika A4 på höjden istället?

Arbeta snabbt med mycket information i kataloger

Vi är vana att jobba med större katalogproduktioner och att hantera t.ex. språkverisoner av samma katalog.

Bra att tänka på…

…när du trycker en broschyr eller katalog:

  • Sidantalet ska vara delbart med 4 för att undvika tomma sidor i slutet. Antalet sidor kallar vi förresten för broschyrens omfång.
  • Bilder och färgplattor som går ut i kanten på broschyren måste vara lite större än den faktiska ytan för att kunna skäras bort i efterbearbeteningen.
  • Lämna god plats i innermarginalen – särskilt om broschyren eller katalogen är tjock.