fllyers foldrar

Flyers & Foldrar

Ibland vill du säga någonting snabbt. Kanske ska informationen nå ut till många. Eller så vill du bara lämna en liten påminnelse efter dig. Då kan en flyer eller en folder vara ett bra alternativ.

En flyer eller flygblad är en enkel- eller dubbelsidig trycksak i valfritt format och papper. Bladen kanske delas ut för hand på stan, vid ett köpcenter eller som direktreklam. Flyers kan också adresseras direkt i trycket.

En folder eller vikblad är precis som namnet antyder en trycksak som vikts ihop. Vanligtvis viks pappret på mitten men du kan också vika så att foldern får sex eller åtta sidor. Ta ett papper och lek lite grand!

Personaliserat tryck

Flyers och foldrar är trycksaker som kan lyftas genom personaliserat tryck. Personaliserat tryck innebär att vi byter ut t.ex. tilltalsnamnet i texten. Det är också möjligt att byta ut en bild kopplat till person.

Bra att tänka på…

…när du trycker flyers och foldrar:

  • Välj rätt tjocklek på pappret! Ett för tunt papper kan kännas sladdrigt. Ett för tjockt papper kanske inte går att vika som du tänkt.
  • Tjockare papper måste bigas innan de viks. Bigning innebär att vikningen först ”knäcks” för att förhindra att pappersfibrerna och färgen spricker i vikningen.
  • Tunnare papper passar bra för komplicerade vikningar.

Vill du trycka flyers?

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande